Εξωτερική ρήξη των συνδέσμων της άρθρωσης του αστραγάλου, τραυματισμοί

Αρκετά συχνά ένα μικρό, λάθος κίνηση, ταινία πονάει. Ποδόσφαιρο τραυματισμό, συνήθως κώλο προσγειώνοντας, το αυτί μου δράση προέρχεται από τραυματισμό. Μειωμένη ικανότητα αντίδρασης, κόπωση, ζεσταθεί τους μυς, και κακό συντονισμό ικανότητα των μυών μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνο.

τραυματισμό στον αστράγαλο με εσωτερική και εξωτερική πλευρά

Αθλητισμός και υγεία τα συμπτώματα τραυματισμού στον αστράγαλο, εσωτερικό και το εξωτερικό, ιδιαίτερα έντονο πόνο και πρήξιμο. Ο πόνος, η πίεση βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του αστραγάλου. Μια ημέρα ή δύο, αφού αιμάτωμα. Πλήρη ρήξη μπορεί να συμβεί, ο πόνος εξαφανίζεται γρήγορα, που συχνά δεν εκτιμούν τραυματισμό.

Οι αθλητές που βρίσκονται υπό εξαφάνιση, δρομείς, βαθιά έκδοση του παιχνιδιού. Πρέπει να δείτε έναν γιατρό, αν απευθυνθώ; Έτσι, ειδικότερα, έντονο πόνο, οίδημα κατά. Θεραπεία: μετά από ένα ατύχημα, όπως μόνο εγώ μπορώ, θέλω να έχει τοποθετηθεί στο πόδι του να βάλει στον πάγο (κρύου), επίδεση, ή λίγο αυξημένη.

Ο πόνος μπορεί να είναι αντι-φλεγμονώδεις να εφαρμοστεί η κρέμα. Ο γιατρός είναι στην πρώτη θέση ακτίνας σάρωσης, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι το κάταγμα. Πρώτα πέταξε, και στη συνέχεια μετά από λίγες ημέρες με ένα ειδικό πορπών με (νάρθηκας) στο τραυματισμένο πόδι. Κάποιοι (πιο σοβαρές περιπτώσεις της επιφάνειας του διαλύματος. Φυσιοθεραπεία παίζει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση της άρθρωσης του αστραγάλου. Πόσο χρόνο πρέπει να χάσετε; 2-8 εβδομάδες από σοβαρή εξάρτηση. Πρόληψη των κάτω μυς των ποδιών ενισχύονται, συγκόλλησης με μηχανή μυών στο συντονισμό της ανάπτυξης μπορεί να γίνει. http://fresmalec.info/

Κάταγμα (κάταγμα), Η κατάθλιψη διάλειμμα μιλάμε, όταν τα οστά σταθεί εκ νέου τα φορτία για τα οστά του ποιμνίου μικρο-τραυματισμούς σχηματίζονται τα οστά μερικώς ή εντελώς καταστραφεί από το τιμόνι. Αθλητισμός και υγεία ο λόγος εκδηλώσεις μεταξύ των αθλητών δεν είναι ασυνήθιστο σε κατάθλιψη κατάγματα, δεδομένου ότι τα οστά συνεχώς να ενεργήσουν φορτία που εκφράζονται σε μορφή εγκάρσιες εφελκυστικές δυνάμεις που εκτίθενται.

Η θεραπεία της ρήξης των συνδέσμων της άρθρωσης του αστραγάλου

Αυτός ο τύπος διαταραχές δεν είναι ασυνήθιστο σε ένα, πολύ έντονη μετά την προπόνηση εμφανίζονται οι αθλητές συχνά αναφέρουν σχέδιο προπόνηση τις τελευταίες αλλαγές.Ευαίσθητα αθλητές-oriented, μακροπρόθεσμη αθλητές κάτω από το φορτίο (π. χ., , ) πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας, αν απευθυνθώ; Ναι. Θεραπεία, κατ ‘ αρχήν, η “συντηρητική” στο δρόμο έχει θέση, το φυσικό ανταλλακτικών (τουλάχιστον μερικές εβδομάδες), τις κατεστραμμένες καταχωρήσεις περιοχή, φλεγμονώδεις διεργασίες, χρήση φαρμάκων, φυσικοθεραπείας, στο τέλος, άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών, διαμόρφωση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν υπάρχει πλήρες κάταγμα ή μετατόπιση απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Πόσο χρόνο πρέπει να χάσετε; Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου για έξι εβδομάδες, και σε σοβαρές περιπτώσεις, 3-6 μήνες. Η πρόληψη είναι το σωστό παπούτσι, τη σωστή εισαγωγή για τη φθορά (συνέστησε ο γιατρός, ειδικός στο ματς!), μείωση του φορτίου για τους μυς των ποδιών έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση, σύντομα αξίζει σε άλλο άθλημα, για αλλαγή.

Δεν είναι πάντα διάστρεμμα αστραγάλου απαιτείται βοήθεια του ορθοπεδικού χειρουργού. Αυτό εξαρτάται από το βαθμό τραυματισμού. Και με βαθμό, μπορούμε και μόνοι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η θεραπεία μειώνει σε przykładania κρύες κομπρέσες, την αναψυχή, τον περιορισμό στο ελάχιστο περπάτημα, νευρώσεις ακαμψίας αστραγάλων ελαστικό επίδεσμο ή με ένα επίδεσμο.

Όταν βαθμό ΙΙ καλύτερα να πάω στον ορθοπεδικό. Θεραπεία είναι η χρήση φαρμάκων σε πήκτωμα βήματα παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη  przeciwobrzękowym ( και να φορούν σταθεροποιητών στηθόδεσμοι “στα κόκκαλα” πλευρά. on αστραγάλων (αποτρέπει την κάμψη του ποδιού στο χέρι). Αν ο πόνος περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα να μετακινούνται, γιατρός στο πλαίσιο της πρόληψης συνιστάται επίσης η έγχυση με ηπαρίνη, όπως για τον επίδεσμο, γύψο. Εξαιρετικά σημαντική είναι επίσης η σωστή, νωρίς αναπτυχθεί μια εξειδικευμένη αποκατάσταση της άρθρωσης του αστραγάλου.

Όταν ΙΙΙ βαθμού ή ισχύει για 2-3 εβδομάδες γύψο, και μετά από 3 εβδομάδες, σταθεροποιητής (φοράει όλο το εικοσιτετράωρο), είτε ορθοπαιδικός συνιστά άμεσα την υπόθεση σταθεροποιητών. Μελέτες δείχνουν ότι και οι δύο μέθοδοι θεραπείας είναι αποτελεσματική. Ωστόσο, άμεσα στην ακραία αριστερή θέση είναι καλύτερα να βάλω γύψο, γιατί όπως η ακινητοποίηση της άρθρωσης πιο γρήγορα ανακουφίζει από τον πόνο και αποτρέπει την εμβάθυνση της ζημίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *