Οι πιο συχνές αθλητικές κακώσεις: ό, τι πρέπει γι ‘ αυτούς να μάθεις

κατάγματα, τραυματισμοί: αθλητισμός-είναι ανθυγιεινές, μπορεί να είναι, μια χαρά, γρήγορα, αντικαθιστώντας τον πόνο. Κίνδυνος τραυματισμού, όχι στον ίδιο βαθμό, σε διάφορα αθλήματα σε αυτή την πτυχή των ομαδικών αθλημάτων το πιο επικίνδυνο και καθόλου φυσική επαφή. Αθλητισμός και υγεία ,

Ποιες είναι οι πιο κοινές τραυματισμό

αθλητισμός αριθμός των ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του έτους, κυρίως για την μπάλα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (ποδόσφαιρο, το χέρι την μπάλα και το πλέγμα μπάλα), αλλά ένα εξαιρετικό μέρος για σκι, καθώς και αθλητικές πολεμικές τέχνες. Ελίτ αθλητές συχνά ένα σοβαρό σπορ ο κίνδυνος τραυματισμού και να βελτιώσει τα αποτελέσματα, ελπίζω. Ανταγωνιστικός αθλητής, με το πρόσωπο, η αύξηση προσδοκιών για την ανάπτυξη του αθλητικού τραυματισμού, ο αριθμός των ατυχημάτων, αν και είναι ένα σημαντικό στοιχείο, την κατάλληλη προετοιμασία, μπορεί να είναι δύσκολη.

Ποιες είναι οι πιο κοινές τραυματισμό; Η τακτική άσκηση για έναν υγιή τρόπο ζωής του, αλλά και ανάλογα με το άθλημα, ίσως, λιγότερο μεγάλο ρίσκο. Τα πιο κοινά οξείες αθλητικές κακώσεις, περιλαμβάνουν διαστρέμματα ποδοκνημικής, οι μύες του ισχίου τέντωμα των μυών ή αποκοπή. Με πολύ μεγάλη αγωνία δυνάμεων συνεχή φορτία μεταφέρονται, επίσης, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές,

χρόνιες βλάβες, όπως η κατάθλιψη, κατάγματα των οστών, των αρθρώσεων, ένδυση, συνεχή πόνο στο γόνατο, πόνος στη φτέρνα, κ. λπ., Τι πρέπει να κάνω αν συνέβη αυτό; Όταν καλέσετε το γιατρό; Πόσο καιρό θα διαρκέσει αναγκαστικής ανάπαυσης; Συλλέξαμε τα πιο συχνά προβλήματα τραυματισμών στον αθλητισμό, έτσι ώστε όλες οι ερωτήσεις απαντηθούν. Σειρά άρθρων μάθετε τι είδους τραυματισμό, όπως και τον αθλητισμό, συναντιούνται πιο συχνά, ποια είναι τα συμπτώματα και πώς να διαχειριστεί.

Φλεγμονή του αχίλλειου τένοντα, ρήξη, Πολλές φορές икроножную μυ ακαμψία λόγω του αχίλλειου τένοντα . Ποια ήταν τα συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζεται; Αθλητισμός και υγεία συμπτώματα : σε περίπτωση φλεγμονής του Τένοντα το πρωί, μετά το ξύπνημα, δυσκαμψία στο πόδι μπορεί να είναι έμπειροι και την ευαισθησία του αχίλλειου τένοντα στο 3 cm κάτω από πτέρνας πριν από τη σύλληψη.

η θεραπεία εξαρτάται από το είδος της βλάβης και τον

Ταινία ατύχημα, κακή κίνηση σε περίπτωση εν όλω ή εν μέρει χωρισμένος και δομή, την ακεραιότητα, χωρίς φθορές, υψηλού επιπέδου ανανέωση. Η διαφορά στην περίπτωση των, εάν το ηγετικό σύμπτωμα είναι ο πόνος. . Πρέπει να δείτε έναν γιατρό, αν απευθυνθώ; Ναι. Θεραπεία: η θεραπεία είναι πάντα το είδος της ζημίας και τον βαθμό εξαρτάται από το. Σε πιο ήπιες περιπτώσεις αρκεί η συντηρητική θεραπεία, δηλαδή το κατεστραμμένο άκρο κάλυψη, ύψος, επιφάνεια ανακούφιση, γαλήνη, ανακούφιση από τον πόνο.

Μπορεί να αποδειχθεί ότι το κατεστραμμένο άκρο γύψο ή άλλες εξωτερικές συσκευές στερέωσης με τη βοήθεια συνδετήρων πρέπει. Σε σοβαρές περιπτώσεις απαιτείται χειρουργική θεραπεία, που έχουν την ευτυχία μπορεί να λυθεί (μικρότερη διατομή, λιγότερο ενοχλητικό διαδικασίες, το χρόνο επούλωσης μειώνεται). Πόσο καιρό έχασα;

Χρόνος αποκατάστασης βλάβης εξαρτάται από το βαθμό. Το σώμα, για να ξεκουραστούν, και χρειάζεται χρόνο για να επουλωθούν πλήρως, ως εκ τούτου, τουλάχιστον, εβδομάδα, συνιστάται για εκείνους, σπορ ανάρτηση, που μπορεί τραβώντας Αχίλλειο τένοντα. Διακοπή σε περίπτωση θεραπευτική διαδικασία πριν από ενάμιση χρόνο, μπορείτε να πάρετε. Πρόληψη η Πρόληψη είναι η σωστή προθέρμανση; φορτίων και την αναγέννηση μέρη του συντονισμού; μοσχάρι, μέσα από το λογισμικό καλή παπούτσια με την επιλογή σας κατάλληλος (όχι πολύ), εξόρυξης (αμμώδεις, δασικές και ποώδη του εδάφους).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *